Fagforbundet Oslo Brannkorpsforening

Fagforeningas forside arkiv

Nytt, billig og kaotisk

I februar overtok Nobina bussrutene i Tromsø. Siden har det vært komplett kaos. I oktober overtar den nordiske bussgiganten rutene på Oslo Vest

– La oss snakke sammen

Gårsdagens seminar om innleie av vikarer i helse- og omsorgssektoren fikk for alvor temperatur da de tillitsvalgte fikk ordet – og fikk svar fra tilhørerbenken der representanter for vikarbyråene satt.

Pressemelding: Disse tas ut i streik i første fase

Det er avtalt at meklingen mellom Oslo kommune og Fagforbundet Oslo har frist onsdag 23. mai klokken 24.00. Dersom partene ikke oppnår enighet vil det bli streik i Oslo kommune fra arbeidsdagens begynnelse torsdag 24. mai 2012.

LOfavør - barne- og ungdomsforsikring

Forsikringen er kåret til Norges beste av forsikringsselskapet NEMI Nordvest januar 2012.

Pressemelding: Venstre svikter i kulturpolitikken

Byrådet skal selge Oslo kino. - Det blir mer privatisering når Venstre blir bundet i byråd, med FrP som støtteparti, enn med FrP i byråd, sier nestleder i Fagforbundet Oslo, Roger Dehlin.

Konkurranseutsetting lønner seg ikke

Ruter hevder det lønner seg å konkurranseutsette vedlikehold av trikken. Dette er udokumenterte påstander, viser fersk revisjonsrapport, som avdekker feil i Ruters trikkestrategi.

Adecco-ansatte får sikret pensjonen

Mange av Fagforbundets medlemmer som arbeidet ved Adecco-drevne sykehjem risikerte å tape pensjon fordi arbeidsgiver har innbetalt for lite til de ansattes pensjonskonti. Nå har Fagforbundet og Adecco Helse inngått en avtale som rydder opp i dette.

Gratulerer med sykepleiernes dag!

Fagforbundet Oslo gratulerer alle sykepleiere i inn- og utland med den internasjonale sykepleierdagen 12. mai. Vi er stolte av den jobben dere gjør! Sykepleiere er en viktig yrkesgruppe, som sammen med mange av forbundets øvrige yrkesgrupper, bidrar til at Norge har et av verdens beste helsevesen.

Fagforbundet Oslos Studentforum

Fagforbundet Oslo har opprettet et student forum som skal hjelpe oss å bli ett enda bedre forbund for studenter.

Oslomesterskapet 2012

For 3 år på rad ble Oslomesterskapet arrangert i Helsefagarbeiderfaget, Ambulansearbeiderfaget og Barne og Ungdomsarbeiderfaget. Mesterskapet ble avviklet i Ekeberg idrettshall .