Fagforbundet Oslo Brannkorpsforening

Fagforeningas forside arkiv

Tragisk melding mottatt

Det er med dyp sorg at vi mottok meldingen om at en av våre hovedtillitsvalgte er gått bort. Vår medfølelse går til hennes nærmeste.

Tillitsvalgt i Fagforbundet døde etter alvorlig knivstikking

Vår tillitsvalgte som ble kritisk skadet under en knivstikking mandag morgen ved NAV-kontoret på Ammerud i Oslo, døde torsdag. Våre tanker er med henne, de pårørende, hennes kolleger og venner.

Ingen tvil om hvem hun støtter

LO-leder Gerd Kristiansen la i dag fram oversikten over hva partiene mener om LOs viktigste saker. Nå starter valgkampen for et nytt rødgrønt flertall.

Bydelen snudde

Barnehageassistenter som tar fagbrev i bydel Nordre Aker i Oslo, skal nå få riktig lønn. Bydelen gjorde onsdag helomvending.

Fagdager for deg som jobber med arkiv 4.-5. september 2013

Faggruppa inviterer til de årlige fagdagene for arkivansatte 4.-5. september 2013. Det er sjette gangen disse dagene arrangeres, og som ved de tidligere fagdagene er det lagt opp til et variert faglig program.

Alvorlig knivstikking på NAV-kontoret i bydel Grorud

En tillitsvalgt i Fagforbundet Oslo ble kritisk skadet under en knivstikking mandag morgen ved NAV-kontoret på Ammerud i Oslo. Våre tanker er med henne, de pårørende, hennes kolleger og venner.

Videreutdanning kostet Othmane Aboutaleb jobben

Fagforbundet har valgt å ta saken videre etter at Othmane Aboutaleb måtte bytte jobb fordi barnehagen ikke lenger hadde råd til å ha ham ansatt.

Oslo: Får ikke nok mat på sykehjem

- Det blå byrådet i Oslo har kuttet ned så kraftig på helsebudsjettet at våre eldre på sykehjem blir feil- og underernærte, sier Kjellfrid Blakstad, Fagforbundet.

God sommer

Fagforbundet Oslo ønsker alle medlemmer og tillitsvalgte en riktig god sommer. Nettsidene blir oppdatert fra og med august

– Heltid er et solidarisk prosjekt

– Å få på plass heltid som normen i helsesektoren er et solidarisk prosjekt. Flere ansatte må dele på ubekvemme vakter for at alle skal få en hel stilling og ei lønn å leve av, sier Fagforbundets seksjonsleder for Helse og sosial, Kjellfrid Blakstad.