Fagforbundet Oslo Brannkorpsforening

Fagforeningas forside arkiv

Oslo Pride og Skeive dager 2015 nærmer seg

LO skal som vanlig være tilstede på Oslo Pride, både med stand og egen seksjon i paraden. Fagforbundet Oslo oppfordrer alle medlemmer til å delta i paraden eller bidra på LO-standen.

Stor gevinst i større stillinger

– Deltid koster enormt mye, sier Mette Nord til Dagsavisen.

Arbeidstid på skinner

På Sporveiens verksted på Ryen i Oslo jobber folk til alle døgnets tider. Dagens arbeidsmiljølov er ikke noe hinder for fleksibel jobbing.

Ikke lønnsomt å privatisere kommunale barnehager

Byråd for helse og utdanning, Anniken Hauglie, mener nå det kanskje ikke er lønnsomt å privatisere kommunale barnehager (Østlandssendinga 21.05). For sent, sier leder i seksjon kirke kutur Fagforbundet Oslo, Randi Færevik.

Brudd på arbeidsmiljøloven i Attendo er alvorlig.

Fagforbundet Oslo ser alvorlig på brudd på arbeidsmiljøloven. Vi ønsker et ryddig arbeidsliv og gode lønns- og arbeidsforhold for alle våre medlemmer. Det har nå blitt avdekket alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven i Attendo som krever en gransking og oppfølging.

Aksjon mot innstramminger i utlendingsloven

MiRA-Senteret inviterte organisasjoner og relevante aktører til aksjon på Eidsvoll Plass utenfor Stortinget fredag 8.mai mot innstramminger i utlendingsloven og for et mer inkluderende og åpent samfunn.

Akseptabelt oppgjør

Leder Mari Sanden kommenterer Oslo-oppgjøret i Fagbladet.

Akseptabelt resultat for alle våre medlemmer i Oslo kommune

Tariffoppgjøret i Oslo kommune er avsluttet med en forhandlingsløsning. Oppgjøret gir våre medlemmer 1,7% i lønnsøkning, eller minimum kr 6500 med virkning fra 01.05.2015.

Oslo kommune har levert første krav/tilbud

Oslo kommune vil legge rammen fra frontfaget til grunn for årets oppgjør, og åpner for et sentral håndtering av rammen. KAH kommer med sitt andre krav torsdag 30. april.

Mellomoppgjøret 2015 for dyrepleiere og klinikkassistenter

Årets lønnsforhandlinger i NHO-området ble ferdigstilt rett før påska, og som et samordnet oppgjør betyr dette at de sentrale lønnsforhandlingene i 2015 for dyrepleiere og klinikkassistenter er ferdigstilt.