Fagforbundet Oslo Brannkorpsforening

Fagforeningas forside arkiv

Viktig valgkamp for forbundet

Det er ikke likegyldig for medlemmene i Fagforbundet hvem som styrer landet. Leder Mette Nord mener det er lettere for forbundet å ivareta medlemmenes lønns- og arbeidsforhold med en rødgrønn regjering.

Barnehageløft fra byrådet

-Norge trenger en ny regjering som vil ha et arbeidsliv for alle og som prioriterer barnehager før skattekutt, skriver Fagforbundet Oslos leder Roger Dehlin i et leserinnlegg i Dagsavisen.

Yrkesprofilen: Sosionomen

Ada Rudskjær er sosionom. Hvordan ser en typisk arbeidshverdag ut? Hvordan ble hun sosionom? Bli med på innsiden.

Klubbprofilen: Den Norske Opera & Ballett

Film- og Teaterteknisk forenings klubb ved Den Norske Opera & Ballett er den absolutt største i foreningen med over 200 medlemmer. Bli med på innsiden.

Tidligstemmingen i gang

Stortingsvalget er i gang og du kan nå benytte deg av stemmeretten. Vi trenger en ny regjering. Det er det beste for Norge og det beste for Oslo. Bruk stemmeretten!

Takk for hjelpen!

Fagforbundet Oslo er på lag med deg og du er på lag med oss. Sammen kan vi forandre liv. Les historien om Randi og Macarena.

Arbeidsplassbesøk fra innsiden

Bli med på arbeidsplassbesøk sammen med Fagforbundet Oslo.

Stillingsprofilen: Daglig leder i en menighet

Sara Linea havnet tilfeldig i jobben, hun bryr seg om de ansatte og ingen arbeidsdager er like. Bli bedre kjent med arbeidshverdagen til Sara Linea.

Heltid på dagsorden

Jonas Gahr Støre og Hans-Christian Gabrielsen besøkte hjemmetjenesten på Grorud. Oppmøte var godt og spørsmålene enda bedre.

– Ikke bedre eldreomsorg med private

Fylkesleder, Roger Dehlin, var helt klar i NRK Østlandssendingen. Les hele artikkelen hos NRK.