Fagforbundet Oslo Brannkorpsforening

Fagforeningas forside arkiv

- Alle må få lærlingplass

Én av tre ungdommer fullførerer ikke videregående skole i løpet av fem år. Arbeiderpartiets Marianne Marthinsen mener at flere elever vil fullføre om retten til lærlingplass blir lovfestet

Endelig fikk vi sannheten om FrPs eldrepolitikk

På Dagsrevyen tirsdag fraskrev Siv Jensen og FrP seg ansvaret for den dårlige tilstanden ved et privat sykehjem i Oslo fordi det ikke var kommunen som drev det. Er oppsummeringa av Frps eldrepolitikk at de vil privatisere sykehjemmene, for å slippe å ta ansvaret for eldreomsorgen?

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr 19

I denne ukas nytt kan du lese om rapporten «Hvem tjener på en regjering med Høyre og FrP, de rød-grønnes valgmanifest, opprør mot sykehjemssituasjonen i Oslo, stoppeklokkeomsorg og oljeutvinning

Oslo: Klager på stoppeklokkehverdag i hjemmetjenesten (dagbladet.no)

Fortvilte brukere av tjenestene og deres pårørende forteller om en hverdag styrt av stoppeklokke og stort gjennomtrekk av helsepersonell. Pasientombudet i Oslo mottok i fjor nærmere 150 klager på hjemmetjenester.

- Fire nye år: Lover mer fellesskap

- Vi vil mer, sier de rødgrønne partilederne. Og da mener ikke Liv Signe, Jens og Kristin bare fire år til. For neste regjeringsperiode lover de mer velferd, mer rettferdig fordeling og arbeid for alle

Bydelsopprør mot Listhaug

De røde bydelsutvalgene mener eldrebyråd Sylvi Listhaug (Frp) har sviktet de eldre. 10 av 15 bydelsutvalg gjorde opprør mot byrådets eldrepolitikk utenfor Rådhuset i dag.

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr 18

I nytt nr 18 kan du lese mer om situasjonen rundt flytting av Deichmann, valgkamp, Jan Davidsen som krever 6 -timersdag, LO som fikk homofrydpris og mye mer.

Vellykket kurs i marka

Over to dager i april avholdt Seksjon samferdsel og teknisk kurs i Maridalen om: Stell og vedlikehold, verneutstyr og arbeidsteknikk ved bruk av motorsag.

Vellykkede Excel kurs

Seksjonen for kontor og administrasjon avholdt 2 vellykkete kurs i excel 23 og 24 juni.

Skeive dager 2009

Skeive dager går av stabelen 19. - 28. juni. LO vil også i år ha stand på Rådhusplassen fra onsdag 24.juni til lørdag 27.juni. kom innom, spis vafler og slå av en prat med fagforeningskammerater.