Fagforbundet Oslo Brannkorpsforening

Fagforeningas forside arkiv

Adecco forsvarer sosial dumping og slaveliknende kontrakter

– Vi er ikke forpliktet til å lønne i henhold til KS-tabellen, vi lønner markedslønn, sier informasjonsansvarlig Stine Talseth til Dagbladet i et forsøk på å forklare at selskapet atter en gang er tatt for å lønne folk langt under minstelønn.

Klart for mekling

Ledelsen ved Parkteatret Scene mener Fagforbundets medlemmer bør inn i Fellesforbundet. Nå møtes partene for å nå en enighet, skriver Dagsavisen

Den nye underklassen jobber for det offentlige (dagbladet.no)

Den nye underklassen i Norge består av lærervikarer, renholdere, barnehageassistenter og helsepersonell.

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr 2

Les mer om sosial dumping, tariffkonflikt på Parkteateret, opplæringspris til sykehjemsetaten og situasjonen til de overtallige i Friluftsetaten.

Vinn 15 000 til inspirasjon i studiene

Fortell LOfavør hva som inspirerer deg og vinn 15 000 kroner! Alle som er studenter ved fagskole, høyskole eller universitet kan delta.

Kjennelse fra Oslo byfogdembete

Fagforbundet Oslo har etter henvendelse til Oslo Byfogdembete fått kjennelsen vedrørende Are Saastads mulighet til å stå i sin stilling . De vurderingene kjennelsen er bygget på, er tilsvarende de Fagforbundet Oslo har lagt til grunn.

Kamp mot arbeidsgiver Steigan (Dagsavisen)

Nå må Riksmeglingsmannen inn i striden mellom de ansatte på konsertscenen Parkteatret og tidligere AKP-leder Pål Steigan.

Fagforbundet krever tariffavtale ved Parkteateret scene.

Etter gjentatte forsøk i over ett år har nå Fagforbundet brutt forhandlingene om opprettelse av tariffavtale ved Parkteateret scene.

Nettkurs

Fagforbundet Oslo arrangerer nettkurs for nye brukere av Fagforbundets publiseringsløsning, samt kurs for viderekomne nettpublisister.

Ungdomskonferansen 2011

Konferansen avholdes 11.februar på Sørmarka kurs og konferanse senter.